Trenger vi en wake-up call?

Du trenger ikke å ha vært utsatt for en ulykke eller ha fryktet for livet ditt. Det holder å skru på nyhetene, eller se litt rundt deg.

Har vi egentlig tenkt over hvor godt vi har det?

Alt blir satt i perspektiv når vi ser hvordan verden er i dag.

Da er det kanskje ikke like tungt med omsorgsarbeidet vi står i hver dag. Kanskje føles det litt mer verdifullt å være sammen i dag. Å se de vi bryr oss om ha det fint. At vi kan legge oss med mat i magen hver eneste kveld. At vi kan ligge under en varm dyne, inne på et trygt soverom.

Det er ting vi ofte tar for gitt, hver eneste dag. Og kanskje er det ikke så rart. Men det er viktig at vi av og til kan være takknemlig for det.

Kanskje kjenner vi ikke at vi er like slitne når vi ser hvordan livet kunne ha vært. Kanskje det som skjer i livet vårt ikke er så ille – satt i perspektiv? Det å ha en dårlig dag er så veldig mye bedre enn alternativet. Det fine med det å ha en dårlig dag er at det kommer en ny dag for de fleste av oss. Tenk at vi får en ny sjanse til å lage oss en ny og bedre dag. Det er det ikke alle som får, faktisk. Og vi tar det for gitt – stort sett.

Kanskje ser vi på hverdagen med andre øyne, og til tross for at du aldri skal sammenligne livet ditt mot andres liv – så er det faktisk på tide å innse at vi har det veldig godt. Diagnose eller ei.



2 svar til «Trenger vi en wake-up call?»

  1. Fint skrevet🫶Jeg er enig, det der er så viktig ❤️

    Liker

  2. Så enig! ❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com